FB Vloerverwarming

Dekvloer

Misschien denk je na over een cementdekvloer. Je bent op zoek op het internet naar informatie: hoe moet je een cementdekvloer aanbrengen? Wat zal het ongeveer kosten? Kun je het zelf of kun je het best een vakman inhuren? We geven antwoord op al je vragen over de cementdekvloer.

Cement dekvloer

Onder cementdekvloeren verstaan we een smeervloer die meestal bestaat uit zand, cement en water. Hiermee kun je een oude of nieuwe ondervloer egaliseren of vlak maken. Je kunt het ook gebruiken om leidingen en de vloerverwarming weg te werken. Op de cementdekvloer, komt vaak een eindvloer. Een cement dekvloer leggen is een precies klusje. Het vereist wat vakkennis, want je wilt natuurlijk wel dat je nieuwe cementdekvloer er mooi egaal bij ligt. Je kunt kiezen voor een cementdekvloer als de vloer opgehoogd moet worden, als de ondervloer niet mooi egaal is, of als je het wilt gebruiken als ondervloer voor een eindvloer.

Een voorbeeld: stel dat je een badkamer hebt, waar een slaapkamer is bijgetrokken. De oude badkamervloer ligt meestal hoger dan de slaapkamervloer. Om een mooi vloeiend resultaat te krijgen, moet de vloer worden opgehoogd. Dat kan middels een cementdekvloer. Zo ontstaat één vloer op gelijke hoogte. Een cementdekvloer kan betegeld worden, of bijvoorbeeld met tapijt bekleed worden. In ruimtes als een magazijn of een garage kun je er ook voor kiezen de cementdekvloer als eindvloer te gebruiken. Het voordeel van een cementdekvloer is dat het waterdicht en glad is. Het is een goede basis als ondervloer, maar kan ook worden gebruikt als eindvloer. De keuze is aan jou.

Bent u op zoek naar de beste optie voor uw vloer? Wij komen graag gratis en vrijblijvend om u wensen alles te bespreken!

Waarom ons?

Wij begrijpen dat het leggen van vloerverwarming een proces is dat. precisie en vakmanschap vereist. Wij bieden een professionele leg service aan om te zorgen dat je vloeren correct worden geïnstalleerd voor optimaal gebruik. Ons team van ervaren vakmensen heeft uitgebreide kennis en expertise in het leggen van vloerverwarmingssystemen. verschillende soorten vloeren, waaronder tegels, hout en beton. Bij concurrenten worden kosten als transport en een legservice apart gefactureerd wij stellen in de meeste gevallen een alles in een pakket op zodat u precies weet wat u kunt verwachten!

Ook niet onbelangrijk: Bij ons heeft u tijdens het project met één contactpersoon te maken dat houdt verantwoordelijkheden duidelijk, lijnen kort en de communicatie eenvoudig.

Hoe gaan wij te werk?

Het adviseren en begeleiden bij het aanschaffen van een vloerverwarming is essentieel. Welke optie het beste geschikt is voor uw woning hangt af van uw persoonlijke voorkeuren, het type woning en het beschikbare budget. Wij komen graag gratis en vrijblijvend bij u langs om een goed beeld van de situatie te krijgen. Wanneer wij een goed beeld hebben bespreken we samen de beste opties voor uw project.

Bent u op zoek naar de beste optie voor uw vloer?

Bel nu 06-38562598

CONTACT

Bent u opzoek naar de beste optie voor uw Vloerverwarming of Badkamer? Wij komen graag gratis en vrijblijvend langs om al u wensen alles te bespreken!

TELEFOON:

06-38562598

EMAIL:

Info@fbvloerverwarming.nl

WERKGEBIED:

Door heel Nederland


Scroll naar boven