FB Vloerverwarming

Over ons

Wij werken door heel Nederland / 7 dagen in de week 24 uur Non STOP

Mijn naam is Firat barkuz oprichter van FB vloeren. Ik zie mijn werk als een kans om mensen blij te mogen maken met een nieuwe vloerverwarming waardoor zij meer woonplezier ervaren. De missie van ons bedrijf is om klanten te ontzorgen bij alles wat komt kijken bij hun project. Wij hebben 10 jaar ervaring en zijn inmiddels uitgegroeid tot een hoogwaardig bedrijf waarbij de klant op nummer 1 staat. Ons kernproduct is vloerverwarming en daarnaast doen wij ook Badkamers en Loodgieterswerk. Wij bieden een breed assortiment kwaliteitsvloerverwarmingen van topmerken aan. Hier kunt u van profiteren, want wij bieden deze aan tegen een zeer scherpe en betaalbare prijs. Bij concurrenten worden kosten als transport en een legservice apart gefactureerd, wij stellen in de meeste gevallen een alles in een pakket op zodat u precies weet wat u kunt verwachten!

Bent u op zoek naar de beste optie voor uw Vloerverwarming of Badkamer? Wij komen graag gratis en vrijblijvend langs om al u wensen alles te bespreken!

Waarom ons?

Wij begrijpen dat het leggen van vloerverwarming een proces is dat. Precisie en vakmanschap vereist. Wij bieden een professionele leg service aan om te zorgen dat je vloeren correct worden geïnstalleerd voor optimaal gebruik. Ons team van ervaren vakmensen heeft uitgebreide kennis en expertise in het leggen van vloerverwarmingssystemen. Verschillende soorten vloeren, waaronder tegels, hout en beton. Bij concurrenten worden kosten als transport en een legservice apart gefactureerd, wij stellen in de meeste gevallen een alles in een pakket op zodat u precies weet wat u kunt verwachten!

 

Ook niet onbelangrijk: Bij ons heeft u tijdens het project met één contactpersoon te maken dat houdt verantwoordelijkheden duidelijk, lijnen kort en de communicatie eenvoudig.

Hoe gaan wij te werk?

Het adviseren en begeleiden bij het aanschaffen van een vloerverwarming is essentieel. Welke optie het beste geschikt is voor uw woning hangt af van uw persoonlijke voorkeuren, het type woning en het beschikbare budget. Wij komen graag gratis en vrijblijvend bij u langs om een goed beeld van de situatie te krijgen. Wanneer wij een goed beeld hebben bespreken we samen de beste opties voor uw project.

Bent u op zoek naar de beste optie voor uw vloerverwarming?

Bel nu 06-38562598

CONTACT

Bent u op zoek naar de beste optie voor uw Vloerverwarming of Badkamer? Wij komen graag gratis en vrijblijvend langs om al u wensen alles te bespreken!

TELEFOON:

06-38562598

EMAIL:

Info@fbvloerverwarming.nl

WERKGEBIED:

Door heel Nederland


Scroll naar boven